""

AK Parti Yozgat’ta 5 ilçe başkanını atadı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 07:59

AK Parti Yozgat’ta 5 ilçe başkanını atadı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği metal yorgunluğunun ardından partide başlanan değişim süreci ülke genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da yaşanmaya devam ediyor.

AK Parti Yozgat’ta 5 ilçe başkanını atadı
Son Güncelleme :

22 Eylül 2017 - 7:00

Geçitiğimiz günlerde AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Sarıkaya İlçe Başkanı Atilla Yusuf Kenan Şahin, Aydıncık İlçe Başkanı Burhan Koçak ve Yenifakılı İlçe Başkanı Hacı Mehmet Karabulut yapılacak ilçe kongrelerinde aday olmayacaklarını açıklamışlardı.
AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan görüşmeler neticesinde belirlenen ilçe başkanları adayları ile yapılan görüşmede, AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığına Aziz Başak, Aydıncık İlçe Başkanlığına Ramazan Aydemir, Sarıkaya Bülent Doğan, Boğazlıyan Osman Düğenci ve AK Parti Yenifakılı İlçe Başkanlığına Sedat Sarıaslan atandı.
AK Parti İl Başkanı Celal Köse, ilçe başkanlarına hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulunarak zor ve meşakkatli yolda hep birlikte Yozgat için ülke için canla başla çalışacaklarını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.