Doğaya ve çevreye duyarlılık konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliğe, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammed Ali Gün, Sosyal Politikalar Başkanı Sedat Üstüntaş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammed Ali Gün, burada yaptığı açıklamada; partilerinin 25 yıllık siyasi anlayışının çevre, toplum ve insan odaklı bir vizyona sahip olduğunu vurguladı. Başkan Gün, “Ortalama 4,5 milyar yıldır üzerinde yaşam olan dünyada bizler emanetçiyiz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak en temel sorumluluğumuzdur.” dedi.
Doğal kaynakların korunmasının önemine dikkat çeken Gün, şu ifadeleri kullandı: “Doğal kaynaklarımızı tüketmeden, doğayı tahrip etmeden güzelleştirerek kullanmak zorundayız. Bu minvalde başlattığımız ağaçlandırma çalışmalarına her vatandaşımızın bir ağaç dikerek destek vermesini temenni ediyoruz.”/Haber Merkezi


