Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’den Bolu Belediye Başkanı Özcan’a tepki

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, sosyal medya üzerinden Yozgat ve Konya’yı hedef alan ifadelerine çok sert yanıt, AK Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Süleyman Şahan ve İl Başkanı Çelebi Altuntaş’tan geldi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, sosyal medya üzerinden Yozgat ve

Özcan’ın Bolu’da çöp atan bir vatandaşa kesilen ceza hakkında yaptığı açıklamada, “Burası Yozgat değil, Konya değil kardeşim” şeklindeki alaycı söylemi, AK Parti Yozgat milletvekillerinde ve parti teşkilatlarında büyük bir rahatsızlık yarattı.

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın hemşerilerinden özür dilemesi gerektiğini belirtti.

“AKIL TUTULMASI OLARAK GÖRÜYORUZ”

Milletvekili Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın şehrimize yönelik mesnetsiz sözlerini şiddetle kınıyor, talihsiz açıklaması için özür bekliyoruz.Kendini bilmez birilerinin yaptığı davranışı yine kendini bilmez bir söylemle ifade etmeyi bir akıl tutulması olarak görüyoruz. Hiç kusura bakmayınız. Temizlik üzerine şov yaparken Yiğitler Şehri Yozgat’ımızı size asla lekeletmeyiz bilesiniz.”ifadelerini kullandı.

ŞAHAN: KÜÇÜK MEDYA ŞOVLARINIZA YOZGAT’IMIZI ALET ETMEYİN

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan’da, Bolu Belediye Başkanı Özcan’a sert sözlerle tepki göstererek, “Küçük medya şovlarınıza Yozgat’ımızı alet etmeyin.”dedi.

Milletvekili Şahan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kulandı: “Sayın Bolu Belediye Başkanı! Havası sert, insanı mert Şehitler ve Yiğitler Diyarı Yozgat’ımız hakkında yaptığınız yersiz açıklamayı kınıyorum. Küçük sosyal medya şovlarınızı Anadolu’muzun şehirlerini alet etmeden sürdürmenizi temenni ediyorum.”

 ALTUNTAŞ: YOZGAT’I ŞOVLARINA ALET ETME

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Özcan’ın bu ifadelerine karşı çıkarak, “Yozgat’ı şovlarına alet etme” dedi ve Özcan’ın bu üslubunu toplumun birlik ve beraberliğini zedeleyen bir girişim olarak nitelendirdi. Başkan Altuntaş’ta sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:  “Sayın Tanju Özcan’ın siyasi şov amacıyla Yozgat’ı ve Konya’yı hedef alması, yalnızca bölücülüğe hizmet eder. Yozgat’ın adını böyle küçümseyici şovanist bir şekilde ağzına alması hem halkımızı hem de bizi derinden yaralamıştır. Yozgat, vatanseverliği, tarihiyle, kültürüyle ve insanıyla onurlu bir şehirdir. Tanju Özcan’ın bu saygısız ifadelerini kınıyoruz.”/Haber Merkezi

Reklamı Geç