""

AK Parti’den Yoğun Türkiye Buluşmaları Programı « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 00:19

AK Parti’den Yoğun Türkiye Buluşmaları Programı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, “Türkiye Buluşmaları” etkinlikleri kapsamında Yozgat’ta bir program düzenledi.

AK Parti’den Yoğun Türkiye Buluşmaları Programı
Son Güncelleme :

19 Eylül 2024 - 18:13

Kentpark Bilal Şahin Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri’nin yanı sıra AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdükadir Akgül, Süleyman Şahan, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı, Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, Ayşe Böğürler, Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeleri Sümeyye Bozkurt, Ali Demirel, Harun Çelik, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Büşra Koyuncu ve il parti yönetimi eşlik etti.
“SİBER GÜVENLİK VAZGEÇİLEMEYECEK BİR ALAN”
Programda konuşan Ömer İleri, Türkiye’nin siber güvenlik konusundaki gelişmelerine vurgu yaptı. İsrail’in saldırıları sonucunda bu alandaki stratejik öneminin bir kez daha ortaya çıktığını belirten İleri, “Bugünkü Türkiye’de milli teknoloji hamlesi kapsamında, siber güvenlik alanında iddialı bir şekilde ilerliyoruz” dedi. Bu bağlamda, Türkiye’nin gelecekte oyun kurucu bir ülke olacağını ifade etti.
GAZİLER GÜNÜ VE FİLİSTİN’E BAŞSAĞLIĞI
Programda Gaziler Günü’nü de kutlayan İleri, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Filistin halkına Allah’tan rahmet diledi. Tüm bu yaşananların, Türkiye’nin bölgesel ve küresel konulardaki etkisini artırma çabalarını da pekiştirdiğine dikkat çekti.
23 YILDA ELDE EDİLEN BAŞARILAR
Konuşmasında AK Parti’nin 23 yıllık iktidarı süresince Türkiye’de gerçekleştirdiği dönüşümlere de değinen İleri, ulaşım, savunma sanayi ve sanayi üretimi gibi alanlarda önemli atılımlar yapıldığını belirtti. İleri, “Terörle mücadelede büyük başarılar elde ettik. Dış politikada artık sözümüz dinlenen, etkisi hissedilen bir Türkiye var” dedi.
TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU
İleri, “Türkiye Yüzyılı” vizyonunun önemine dikkat çekerek, bu kapsamda hem ulusal hem de uluslararası hedefler belirlediklerini vurguladı. Türkiye’nin güçlü devletler arasına girmesi ve daha adil bir dünya inşa edilmesi hedeflerini ortaya koyan İleri, bu süreçte toplumsal bir kaynaşmanın sağlanmasının da önemli olduğunu ifade etti.
SİVİL ANAYASA ÇALIŞMALARI VE MUHALEFETE ELEŞTİRİLER
Sivil anayasa çalışmalarına da değinen İleri, bu konuda önemli adımlar atılacağını söyledi. Ayrıca muhalefetin duruşunu eleştirerek, geçmişteki CHP muhalefeti ile günümüzdeki muhalefet arasında benzerlikler gördüğünü kaydetti. İleri, muhalefet partilerine hitaben, “Öncelikle yetkinliklerinizi bu millete göstermeniz lazım. Şehirlerinizi yönetirken, vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayacak projeler geliştirin” diye konuştu.
/Osman Tolga YILMAZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.