""

Ak Partili başkanları ağırladı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 21:22

Ak Partili başkanları ağırladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşehrimiz Fuat Oktay,Yozgat il genelindeki Ak Partili belediye başkanlarıyla Külliyede bir toplantı yaptı.

Ak Partili başkanları ağırladı
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2022 - 18:08

Toplantıya Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’nin yanı sıra Ak Partili ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.Yozgat’ın gündemindeki konuların görüşüldüğü toplantıda Belediyelerin sorun ve ihtiyaçları da ele alınarak değerlendirildi.
Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda söz alan Belediye Başkanları yörelerinin sorun ve ihtiyaçlarını dile getirerek sorunlarının giderilmesi konusunda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan destek istediler. Oktay ise bugüne kadar Yozgat’ın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve Ak Parti iktidarında Yozgat’ın ihtiyaçlarının karşılanması konusunda gereken desteğin sürdürüleceğini ifade etti.
Toplantının tamamlanmasının ardından Belediye Başkanları,Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay ile ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.