""

AK Partili Nazlı’dan Neşeli’ye ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:48

AK Partili Nazlı’dan Neşeli’ye ziyaret

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı ve beraberinde İlçe Teşkilatı Üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli’yi makamında ziyaret etti.

AK Partili Nazlı’dan Neşeli’ye ziyaret
Son Güncelleme :

30 Kasım 2017 - 7:00

AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, ziyarette yaptığı açıklamada devletin milletine şefkat elini uzattığı ve vatandaşına her zaman yanında olduğunu hissettirdiği kurumların başında Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünün geldiğini söyledi. Nazlı, “İlimizde görev yapan kurum müdürlerimizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında sohbet ediyoruz. Gerek partimizin çalışmaları gerekse kurumlarımızın çalışması hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugünde Sosyal Politikalar İl Müdürümüzü ziyaret ettik. Bu kapsamda müdürümüzün Yozgat’ta yaptığı çalışmaları takip ve takdir ediyoruz. Özellikle kurumumuzun adından da anlaşılacağı üzere sosyal devlet anlayışının bir gereği olarak her zaman ihtiyaç sahibi, yardıma muhtaç insanlarımızın yanında olan kurumumuz çalışmaları ve vatandaşına yaklaşımıyla devletimizin her vatandaşının yanında olduğunu hissettiriyor. “diye konuştu.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli’de ziyaretlerinden dolayı AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.