""

Ak Parti’li Yıldırım, trafik kazasında yaşamını yitirdi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:24

Ak Parti’li Yıldırım, trafik kazasında yaşamını yitirdi

Yozgat’ın Sarıkaya İlçesinde daha önce AK Parti İlçe Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği yapan ve halen Sarıkaya Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde bulunan ilçenin tanınan esnaflarından Duran Yıldırım, dün gece saatlerinde Sarıkaya’ya bağlı Kadıgüllü köyü yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Ak Parti’li Yıldırım, trafik kazasında yaşamını yitirdi
Son Güncelleme :

20 Kasım 2021 - 12:45

Edinilen bilgiye göre; Duran Yıldırım, kendi idaresindeki 06 AD 6647 Plakalı otomobili ile gece saatlerinde Ankara’dan Sarıkaya’ya gitmek için yola çıktı. Sarıkaya Kadıgüllü köyü yakınlarında TIR’ın dorsesine yan taraftan çarptı. Kazada Yıldırım’ın kullandığı otomobil hurda haline gelirken, Yıldırım olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza yerine gelen ambulansa Yıldırım’ın cenazesi Sorgun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yıldırım’ın acı haberi, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. AK Parti Yozgat eski İl başkanlarından Zekeriya Avşar’da acı haberi alır almaz kaza yerine gitti. Tarifsiz bir acı içerisinde olduklarını belirten Avşar, “Duran Yıldırım kardeşim kişiliği, karakteri ve duruşu ile örnek bir insandı. Rabbim gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, kederli ailesine ve sevenlerine sabrı Cemil versin inşallah.”dedi.

Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, başta olmak üzere, AK Parti camiası da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Merhum Yıldırım’a Allah’tan rahmet dileyerek acılı aileye taziyelerde bulundu.

Merhum Yıldırım’ın cenazesi 21 Kasım Pazar günü Sarıkaya’da öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Bizde Yeniufuk Gazetesi ve Yozgat Olay olarak Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve AK Parti camiasına başsağlığı dileriz. Ferhat ÖZER

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.