""

Akdağmadeni Devlet Hastanesi hizmet kalitesini artırdı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:00

Akdağmadeni Devlet Hastanesi hizmet kalitesini artırdı

Akdağmadeni Devlet Hastanesinin yeni binasına taşınmasıyla sunulan hizmet kalitesinin arttı.

Akdağmadeni Devlet Hastanesi  hizmet kalitesini artırdı
Son Güncelleme :

08 Aralık 2017 - 7:00

Hastane Başhekimi Münir Kiper Aslan, yaptığı açıklamada, 2015 yılında hizmete giren hastanenin modern ve teknolojik imkanlarla vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinin sayısını artırdığını söyledi.
Hastanede görevli uzman hekim ve pratisyen sayısında artış olduğunu ifade eden Aslan, “Hastanemizde, hekimlerimizin uzmanlık branşları dahilinde genel cerrahi, dahiliye, üroloji, kadın hastalıkları ve doğum, psikiyatri, çocuk hastalıkları, ortopedi, kardiyoloji ve göz bölümleri aktif olarak çalışmakta ve hastalarımıza gereken müdahaleler 24 saat boyunca en uygun şekliyle uygulanmaktadır.” dedi.
Aslan, hastanede temel sağlık hizmetlerini aksatmadan verebilmek için çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:”Artan sağlık hizmetleri sayesinde vatandaşlarımız kendi ilçelerinde tedavi edilebiliyor. Bakanlığımız ve devletimizin destekleri sayesinde sağlıkta yapılan hizmetlerin önemi artırıyor. Hastanemizde 6 yataklı fizik tedavi ünitesi, 13 adet diyaliz cihazı mevcuttur. Fizyoterapist tarafından kas ve eklem rahatsızlıklarına uygun tedaviler bu bölümde sağlanmaktadır. Anne dostu doğum ünitesinde en uygun koşullarda kadın doğum uzmanı ve ebeler tarafından normal doğum uygulanmakta ve teşvik edilmektedir. Cerrahi, dahiliye ve çocuk servisi olmak üzere klinik servislerimiz hemşirelerimizin desteğiyle aralıksız hizmet vermeye devam ediyor.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.