""

Akdağmadeni futbolcu fabrikası « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:38

Akdağmadeni futbolcu fabrikası

Akdağmadeni Yukatel Kayserispor Futbol Okulu, kısa sürede çok önemli ve ses getiren bir başarıya imza attı.

Akdağmadeni futbolcu fabrikası
Son Güncelleme :

05 Eylül 2021 - 14:35

Akdağmadeni Yukatel Kayserispor Futbol Okulu, kısa sürede çok önemli ve ses getiren bir başarıya imza attı.
Yıllarca Akdağmadeni Belediyespor’un oyuncusu ve antrenörü olarak görev yapan Hakan Altın ve yine Yozgat hakemlik camiasının tanınan ismi İsmet Yaşar’ın çalıştırdıkları 4 öğrenci Yukatel Kayserispor altyapısına seçilerek geleceğin yıldızı olma yolunda önemli bir adım attılar.
Yozgat futbolu geri gitse de altyapı konusunda kendi çabaları ile önemli işlere imza atan antrenörler yine ses getirmeyi başardılar.
Yaklaşık bir yıldır Akdağmadeni’nde geleceğin yıldızlarını yetiştirmek, onlara futbolun inceliklerini öğretmek, aynı zamanda sağlıklı birer insan olarak yetişmeleri için gecelerini gündüzlerine katan Akdağmadeni Belediyespor’un eski oyuncusu ve antrenörü olarak görev yapan Hakan Altın ve yine Yozgat hakemlik camiasının tanınan ismi İsmet Yaşar’ın yaptıkları çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.
Yozgat ve çevre illerde düzenlenen turnuvalarda boy gösteren, antrenörlerinin verdiği programları harfiyyen uygulayan, teknik ve taktik olarak belirli noktaya gelen 2008 doğumlu Muhammet Güler, 2007 doğumlu Alperen Arslan, 2009 doğumlu Arda Yılmaz ve Kubilay Ali Kaymaz, Akdağmadeni Yukatel Kayserispor Futbol Okulu’ndan çıktıkları yolculuğu Kayseri’ye taşımayı başardılar. Süper Ligin önemli kulüplerinden olan Yukatel Kayserispor’un altyapısına seçilen 4 oyuncu, önümüzdeki dönemde sergileyecekleri performansla kendilerini daha yukarılara taşıma imkanına da kavuşmuş olacaklar.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19