""

Akdağmadeni Gücü Spor hazırlıklarını sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

16 Eylül 2024 - 22:26

Akdağmadeni Gücü Spor hazırlıklarını sürdürüyor

Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı ve Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, EMS Sivas Spor Kulübü tarafından düzenlenen Sivas Cup Turnuvası’na katıldıktan sonra, Yozgat’ta ilçeler arası hazırlık maçlarının sürdüğünü söyledi.

Akdağmadeni Gücü Spor hazırlıklarını sürdürüyor
Son Güncelleme :

04 Eylül 2024 - 18:07

Aydoğmuş, bu maçların ilçeler arası birlik ve beraberliği güçlendirme hedefi açısından önemli olduğunu vurguladı.
Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü’nün U11 ve U12 takımları, Sarıkaya Belediye Spor ile Sarıkaya şehir stadyumunda hazırlık maçı gerçekleştirdi. Aydoğmuş, Sarıkaya Belediye Spor Kulübü’ne ev sahiplikleri için teşekkür ederken, İzmir Bergama Gençlik Spor’dan yeni transfer edilen 11 yaşındaki kaleci Rüzgar Ayaz’ın ilk maçında büyük bir başarı gösterdiğini belirtti.
Futbolun güzel ahlakını ve spora olan bağlılıklarını koruyacaklarını ifade eden Aydoğmuş, Sarıkaya Belediye Spor yöneticilerine, teknik heyetine ve sporcularına, ayrıca Akdağmadeni Gücü Futbol Kulübü’nün oyuncularına ve teknik ekibine teşekkürlerini iletti.
/Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19