""

Akdağmadeni İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 08:36

Akdağmadeni İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı

Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz Başkanlığında İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

Akdağmadeni İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2022 - 14:24

Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz Başkanlığında İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

İlçede kamu kurum ve kuruluşları tarafından yürütülen kamu hizmetlerinin görüşülüp değerlendirildiği İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kaymakam Fatih Topuz, yaptığı konuşmada; hizmetlerin daha etkin ve verimli şekilde yürütülmesini, uygulamada birliği sağlamak, görülen aksaklıkların giderilmesi için gereken hatırlatmanın yapılmasını amaçladıklarını belirtti. Topuz, çalışmalarda etik kurallara riayet edilerek vatandaşlara en kaliteli hizmetin sunulmasının birinci öncelikleri olduğunu belirtti.

Toplantıda; kamu hizmetlerinin sunumu esnasında kalitenin arttırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışının tesis edilmesi, kamu hizmetlerinde etkinlik, hizmet sunumunda varsa aksayan yönlerin tespiti ve giderilmesi, emniyet ve asayiş hizmetlerinin etkin şekilde devamlılığının sağlanması gibi birçok konuda yapılması gereken hususlar görüşüldü.

Toplantı Kamu Kurumlarının iş ve işlemleri, yatırımları ve genel konuları hakkında daire amirlerinin Kaymakam Topuz’a bilgi vermesi ile sona erdi. Alpaslan DEMİR

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.