""

Akdağmadeni MYO’da girişimcilik semineri düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:38

Akdağmadeni MYO’da girişimcilik semineri düzenlendi

Yozgat KOSGEB İl Müdürlüğü tarafından Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu öğrencilerine girişimcilik semineri verildi.

Akdağmadeni MYO’da  girişimcilik semineri düzenlendi
Son Güncelleme :

05 Kasım 2016 - 7:00

Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Girişimcilik seminerine Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından yoğun ilgi gösterilirken, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mevlüt Arslan, Akdağmadeni Kredi Yurtlar Müdür Halit Muçen ve Yüksekokul akademik ve idari personeli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan seminerin açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mevlüt Arslanyaptı. Arslan seminerde etkili CV hazırlama teknikleri ve mezuniyet sonrası iş hayatı üzerine sunum eşliğinde bilgiler aktardı.”KOSGEB’le Yapabilirsiniz” temalı seminerde KOSGEBYozgat İl Müdürü Mustafa Işık öğrencilere KOSGEB’in faydalarını ve alanlarını anlatırken, girişimcilerin de sahip olması gereken özellikler hakkında bilgiler vererek hocaların ve öğrencilerin girişimcilik ile ilgili sorularını yanıtladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.