""

Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:52

Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci

Yozgat Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulu’nda 2020-2021 Öğretim yılında mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci
Son Güncelleme :

21 Eylül 2021 - 17:46

Akdağmadeni Sağlık Yüksek Okulu Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine; İlçe Kaymakamı Fatih Topuz, Belediye Başkanı Uzm.Dr.Nezih Yalçın, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Karadağ, Sağlık YÜksek Okulu Müdürü Dr. Öğt. Üyesi Suzan Tek, Ayaz, Askerlik Şubesi Başkanı Mehmet Emin Koç, Jandarma Komutanı Tarık Lök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan, Akdağmadeni Sağlık Yüksek Okulu’nun ilk mezunları olan öğrenciler ve aileleri katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Yüksek okul birincisi Emine Öztürk, konuşma yaptı. Belediye Başkanı Nezih Yalçın’da yaptığı konuşmada mezun olan öğrencileri tebrik ederek her zaman öğrencilerin yanında olduklarını söyledi.
Başkan Yalçın, ”Akdağmadeni Sağlık Yüksek Okulunun ilk mezunları olarak ilçemizde geçirdiğiniz öğretim hayatınız boyunca daima yanınızda olmak için gayret sarf ettik. Bundan sonraki hayatınızda başarılı olacağınıza inancımız tamdır. Bugün burada mezuniyet sevinci yaşayan genç kardeşlerime yeni hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi. Mezuniyet töreni dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ve kep atılmasının ardından mezuniyet töreni sona erdi. Akdağmadeni Belediyesi olarak bizlerde ilk mezunlarımıza iş hayatlarında başarılar diliyoruz.”dedi.
Konuşmaların ardından mezun olan öğrenciler, sevinçlerini keplerini havaya fırlatarak yaşadı. / Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.