""

Akdağmadeni’nde aşırı yağış sele sebep oldu « Yeniufuk Gazetesi

30 Haziran 2024 - 01:28

Akdağmadeni’nde aşırı yağış sele sebep oldu

Akdağmadeni İlçesinde başlayan şiddetli yağış ve dolu, sele neden oldu. Uzun süren şiddetli yağışın ardından ulaşımda aksamalar yaşanırken belediye ekipleri tam kadro sahada çalışmalarına başladı.

Akdağmadeni’nde aşırı yağış  sele sebep oldu
Son Güncelleme :

02 Haziran 2024 - 17:31

Akdağmadeni Belediye Başkanı Dr.Nezih Yalçın, şiddetli yağışın sele neden olduğunu söyledi. Başkan Yalçın, “İlçemizde öğle saatlerinde başlayan ve yaklaşık 45 dakika etkili olan şiddetli yağış ve dolu, bazı işyerlerinde ve konutlarda zarara sebep olmuş, vatandaşlarımızı mağdur etmiştir. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması en büyük tesellimizdir. Belediye ekiplerimiz afet sebebiyle zarar gören vatandaşlarımıza yardıma devam ediyor. Rabbim daha beterinden korusun. Tüm vatandaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.
Yaşanan sel nedeniyle iş yeri ve konutlarında zarar gören vatandaşlar AFAD’a bildirilmek üzere İlçe Kaymakamlığına durum tespiti için başvuru yapmaları gerektiği duyuruldu./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.