""

Akdağmadeni’nde değerlendirme toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Eylül 2024 - 18:46

Akdağmadeni’nde değerlendirme toplantısı yapıldı

Akdağmadeni Kaymakamı Cafer Kaymakçı başkanlığında, Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda önemli bir genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Akdağmadeni’nde değerlendirme toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

18 Eylül 2024 - 17:43

Toplantıya Belediye Başkanı Dr. Nezih Yalçın, İlçe Jandarma Komutanı Zübeyir Çopur, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Taşan ve çeşitli siyasi parti temsilcileri katıldı.
Toplantıda, ilçenin mevcut durumu ve sorunları hakkında kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. Katılımcılar, ilçe genelindeki eğitim, güvenlik, altyapı ve sosyal hizmetler gibi farklı alanlarda karşılaşılan zorlukları ve bu zorluklara yönelik çözüm önerilerini ele aldı.
Kaymakam Kaymakçı, tüm paydaşların bir araya gelerek sorunlara ortak çözüm bulmanın önemine vurgu yaptı. Bu tür toplantıların önemli ilçe adına önemli olduğunu belirten Kaymakçı, katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür etti.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.