""

Akdemir, adaylığını açıkladı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 08:55

Akdemir, adaylığını açıkladı

Yozgat’ta yaklaşık 15 yıldır esnaflık yapan Mustafa Akdemir, önümüzdeki aylar içerisinde yapılması planlanan Yozgat Bakkallar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Akdemir, adaylığını açıkladı
Son Güncelleme :

15 Aralık 2017 - 7:00

Akdemir, gazetemize yaptığı ziyarette, kendisinin de ilde uzun yıllar çeşitli sektörlerde esnaflık yaptığını belirterek, son yıllarda pide fırını üzerine faaliyetini sürdürdüğünü söyledi.
Esnaf olarak meslektaşların sorun ve sıkıntılarını en iyi bilenlerden birisi olarak Oda Başkanı seçilmesi halinde sorunların çözümü noktasında çalışacaklarını vurgulayan Akdemir, “
“Oluşturduğumuz ekibimizle odamız üyelerinin istek ve taleplerine en iyi cevap verebilecek şekilde çalışacağız. 15 yıldır esnafım ve esnafımızın sıkıntılarını biliyorum. Bu sorunlardan bir kısmı bürokratik ve siyasi kanallardan çözülebilecek sorunlar olmasına rağmen, günümüze kadar maalesef çözülememiş durumdadır.
Başkan olduğum takdirde, ben ve ekibim bu sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapacak, ayrım gözetmeden her üyemize eşit mesafede olan bir yaklaşım sergileyeceğiz.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.