""

Akgül: Bu seçimi kimse kaybetmedi hepimiz kazandık « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:54

Akgül: Bu seçimi kimse kaybetmedi hepimiz kazandık

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde kimsenin kaybetmediğini herkesin kazandığını söyledi.

Akgül: Bu seçimi kimse kaybetmedi hepimiz kazandık
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2023 - 17:43

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte Erdoğan’a en fazla destek veren iller sıralamasında Yozgat ilk 5’in içerisinde yer aldı. Seçim sonucunun açıklanmasının ardından Cumhur İttifakına destek veren Yozgatlı seçmenler ellerinde Türk bayrakları ile Cumhuriyet Meydanını doldurdu.
Meydanda kurulan platformda coşkulu kalabalığa hitap eden AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, “Bugün yine tarihi bir gün, Yozgat için, Türkiye için. Bu seçimin kaybedeni yok. Başka partilerde sakın üzülmesin. Biz sadece bugünün anlamını ve önemini burada gösteriyoruz. Sadece Türk milleti yeniden var oluşunun devamını izledi. Bu seçimde biz kazandık. Bu seçimde Yozgat kazandı. Bu seçimde Türkiye kazandı. Bu seçimde Türk milleti kazandı, bu seçimde islam dünyası kazandı. Bu seçimde kaybeden yok.”dedi.

BU SEÇİMİ HEPİMİZ KAZANDIK
“Eğer Türkiye düşmanı değilse, eğer FETÖ Terör örgütünden değilse, eğer PKK’lı değilse bu seçimi kimse kaybetmedi. Hepimiz kazandık.”diyen Akgül, “Şimdi sıra bize geldi. Siz görevinizi yaptınız. Siz bayrağınızı, ezanınızı, milletimize sahip çıktınız. Siz bize güvendiniz, bize sahip çıktınız. Sıra bizde, biz de size olan görevimizi şuandan itibaren yapmaya başlayacağız. Önce yaralarımızı saracağız, bu güne kadar konuşulanların karşılığını vereceğiz. Seccademize, Ayasofya’mıza konuşanların önce karşılığını vereceğiz. Sonra da Yozgat’ımız için, ülkemiz için ne yapmamız gerekiyorsa tüm dünyada en önemli yere gelmesi gerikiyorsa orada çalışacağız. Ama Yozgat’ımızın tek tek bütün fertlerinin hizmetinde olarak önce yatırım sonra sizlerin refah ve huzuru için çalışacağız. İnşallah şuandan itibaren Ankara’ya Cumhurbaşkanımıza sizlerin selamını götürüyoruz Allah yardımcınız olsun.”diye konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.