""

Akgül ve Şahan, duyurdu « Yeniufuk Gazetesi

16 Eylül 2024 - 22:23

Akgül ve Şahan, duyurdu

AK Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda Yozgat’a 28 Uzman, 109 Pratisyen Hekim olmak üzere toplam 137 doktorun kadro tahsisinin yapıldığı müjdesini verdi.

Akgül ve Şahan, duyurdu
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2024 - 12:33

Milletvekili Abdulkadir Akgül, “Sağlığınız bizim için değerli” diyerek yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Sağlık Bakanlığımız tarafından “Devlet Hizmet Yükümlülüğü” kapsamında Yozgat Merkez ve ilçelerimizde görevlendirilmek üzere 28 Uzman, 109 Pratisyen Hekim olmak üzere 137 doktorun kadro tahsisi gerçekleştirildi. Yozgat‘ımıza hayırlı olsun.”
Milletvekili Süleyman Şahan ise “Yozgat’ımıza Sağlık hizmetlerinin daha iyi ve kesintisiz devamı için 137 yeni doktor ataması yapılmıştır.”diyerek yaptığı paylaşımında; “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Prof.Dr. Kemal Memişoğlu’na ve emeği geçen herkese hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor, atanan doktorlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.”ifadelerine yer verdi.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.