""

Akgül ve Şahan’dan 25 hekim kadrosu müjdesi « Yeniufuk Gazetesi

26 Ekim 2024 - 09:36

Akgül ve Şahan’dan 25 hekim kadrosu müjdesi

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, sosyal medya hesaplarından Yozgat’a tahsis edilen 25 hekim kadrosunu duyurarak, sağlık hizmetlerinin güçlendirileceğini müjdeledi.

Akgül ve Şahan’dan 25 hekim kadrosu müjdesi
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 17:40

Milletvekili Abdulkadir Akgül, yaptığı paylaşımda, “Sağlığınız bizim için değerli” diyerek, Sağlık Bakanlığı tarafından “Devlet Hizmet Yükümlülüğü” kapsamında Yozgat Merkez ve ilçelerinde görevlendirilmek üzere 18 Uzman ve 7 Pratisyen Hekim olmak üzere toplam 25 doktorun kadro tahsisinin gerçekleştirildiğini belirtti. Akgül, “Yozgat’ımıza hayırlı olsun,” ifadesini kullandı.
AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan da, yeni doktor atamalarının Yozgat’a hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Yozgat’ımıza sağlık hizmetlerinin daha iyi ve kesintisiz devamı için 28 yeni doktor atamalarımız yapılmıştır,” dedi. Milletvekili Şahan, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu olmak üzere, emeği geçen herkese hemşehrileri adına teşekkür ederek, yeni atanan doktorlara görevlerinde başarılar diledi.
/Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.