""

Akgül ve Şahan’dan Başkan Arslan’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

22 Eylül 2024 - 20:25

Akgül ve Şahan’dan Başkan Arslan’a ziyaret

AK Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, İl Başkanı Çelebi Altuntaş ile birlikte Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Akgül ve Şahan’dan Başkan Arslan’a ziyaret
Son Güncelleme :

22 Eylül 2024 - 18:07

Ziyaret, son günlerde Yozgat kamuoyunda sıkça dile getirilen Başkan Arslan’ın AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddiaların ardından dikkatleri yeniden Arslan’a çevirdi. Ancak milletvekilleri Akgül, Şahan ve İl Başkanı Altuntaş tarafından bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı.
Ziyaret sırasında belediyenin çalışmaları ve Yozgat’ın güncel meselelerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Arslan, belediye olarak yürütülen projeler ve yapılan çalışmalar hakkında milletvekillerine bilgi verdi.
Başkan Arslan, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “AK Parti Yozgat Milletvekillerimiz Sayın Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan ile İl Başkanımız Çelebi Altuntaş, belediyemizi ziyaret ederek Yozgat’a dair sorun ve beklentileri birlikte değerlendirdik.”
Milletvekilleri Akgül ve Şahan, misafirperverliğinden dolayı Başkan Arslan’a teşekkür etti.
Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.