""

Akgün: İki oyuncu daha alacağız « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 15:30

Akgün: İki oyuncu daha alacağız

Devre arasında 5 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirten Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, 4 oyuncu ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Akgün: İki oyuncu daha alacağız
Son Güncelleme :

25 Ocak 2018 - 7:00

Akgün, yapılan transferlerin nokta transferler olduğunu belirtti.Oyuncuların adaptasyon sorunu yaşamadıklarını dile getiren Ahmet Akgün, “Transfer yaparken biz sadece transfer yapmak için transfer yapmayacağız diye dedik. Oyuncuların özelliklerine, mevkilerine göre transfer yaptık. İkinci yarı oynadığımız iki karşılaşmada da bunu gördük. Bu oyuncularımız kendilerini kanıtladı” dedi.
Ali Yakup’un sakatlığının sürdüğünü kaydeden Ahmet Akgün, “Orta sağa ile sağ ve sol kanatta oynayabilecek iki oyuncu daha transfer yapacağız. Bu transferlerle ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Biz oyuncular ile anlaşma sağlıyoruz ama kulüpleri oyuncularını bırakmak istiyor. Lisanslarını alamadığımız için transferleri gerçekleştirmek kolay olmuyor. Biz hazır oyuncuyu almak istiyoruz. 10 maçımız kaldı. Transfer ettiğimiz oyuncunun doğrudan takıma katkı sağlaması gerekiyor” diye konuştu.
4 oyuncu ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Ahmet Akgün, önümüzdeki hafta içerisinde en az iki oyuncunun transferini bitireceklerini belirtti.
Akgün, “Olmadı takdir de zaten bizim için çok büyük bir sorun yok. Biz zaten kış nedeniyle ağır saha şartları nedeniyle oluşabilecek sakatlıkları düşünerek bu transferleri yapıyoruz. Kadroyu genişletmek istiyoruz. İyi oyuncu olursa alırız ama diğer türlü bir transfer yapmayız. Mevcut kadromuz güçlü bizim için de yeterli. Ama iki tane transfere ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
Transfer yapmayı düşündükleri isimleri kulüplerinin bırakmadığını anlatan Ahmet Akgün, “Bu hafta biz bay geçeceğiz. Diğer gruplarda mücadele eden takımların da bu alacağı sonuçlar sonrasında lig de iddiaları kalmaz ise bizim bu transferleri gerçekleştirmemiz daha da kolay olacak. Transfer süreci bunun için uzuyor. Hedefi olan takımlardan oyuncu almak kolay olmuyor. Ama biz çok uzatmak istemiyoruz. En geç önümüzdeki hafta oyuncular ile anlaşma sağlayıp kadromuza dahil etmek istiyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.