""

AKGÜN: MORAL VE MOTİVASYONUMUZ İYİ « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 08:22

AKGÜN: MORAL VE MOTİVASYONUMUZ İYİ

AKGÜN: MORAL VE MOTİVASYONUMUZ İYİ
Son Güncelleme :

02 Aralık 2017 - 7:00

Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, Kilis Belediyespor maçı öncesinde takımın moral ve motivasyonunun yerinde olduğunu söyledi. Akgün, kalan son üç maçlarını da kazanmak istediklerini belirtti.
Hiçbir ceza almadan sezonu kapatmak istediklerini hatırlatan Ahmet Akgün, Aksaray Belediyespor maçında kırmızı kart gören Mehmet Şükrü Önder’e verilen kırmızı kart cezasının bir maç olmasının sevindirici olduğunu ifade etti.
Akgün, “Sezon başından bu yana hakem hataları ile karşılaşıyoruz. Ama bunlar skoru etkilemediği için bugüne kadar dile getirmedik. Aksaray maçından sonra çıkan olaylarla ilgili savunmamızı vereceğiz. Ama Federasyona bugüne kadar verilen kararların yanlış olduğunu iletmedik. Demek ki bu konuda yönetimsel olarak tavrımızı koymanın zamanı geldi diye düşünüyoruz. Bundan sonraki maçlarda daha üst düzey hakem triyolarının gönderilmesi talebimizi Federasyona ilettik” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.