""

AKGÜN: SEYiRCi BASKISINA iHTiYACIMIZ VAR « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 16:40

AKGÜN: SEYiRCi BASKISINA iHTiYACIMIZ VAR

Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, sadece futbol oynamanın yetmediğini belirterek Belen deplasmanının psikolojik olarak zor bir deplasman olduğunu söyledi.

AKGÜN: SEYiRCi BASKISINA iHTiYACIMIZ VAR
Son Güncelleme :

12 Aralık 2017 - 7:00

Belen Belediyespor’un kendi sahasında oynadığı 6 karşılaşmadan sadece Ceyhanspor’a yenildiğini hatırlatarak, ikinci mağlubiyetini yaşattıklarını söyledi. Akgün, “Nevşehirspor gibi güçlü bir takım bile oradan beraberlikle ayrıldı. Zor bir deplasman. Sadece futbol oynamak yetmiyor, psikolojik savaşı da kazanmanız gerekiyor” dedi. Akgün, “Sadece futbol oynamak yetmiyor. Bir çok şeyle mücadele etmeniz gerekiyor. Daha önceden de tahmin ettiğimiz şeyler başımıza geldi. İl Emniyet Müdürümüz Seçkin Çengeloğlu, İskenderun Emniyet Müdürünü aradı. Sağ olsun. Orada bizim için güvenlik önlemi aldırdı. Kendisine teşekkür ediyorum. Belen Belediyespor’un teknik heyet ve futbolcularının hareketleri bizleri rencide etti. Çok incitti. Ciddi manada küfre maruz kaldık. Bazı oyuncularımız darp edildi. Zorda olsa oradan üç puan ile döndük. Bu önemli bir galibiyet bizim için” dedi. Belen maçının geride kaldığını Kayseri Şekerspor maçına odaklanacaklarını ifade eden Ahmet Akgün, “İlk yarının son maçı. Bu maçta seyirci baskısına çok ihtiyacımız olacak. Taraftarımız bizi bu maçta yalnız bırakmasınlar. 12’inci adamın takım üzerinde olumlu etkisi oluyor. İnşallah Kayseri Şekerspor maçından da galip ayrılarak ilk yarıyı öyle bitirmek istiyoruz” diye konuştu.
Akgün ayrıca, Kayseri Şekerspor maçının ücretli olacağını da hatırlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.