""

Alperen Ocakları eğitim seminerlerine devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 21:19

Alperen Ocakları eğitim seminerlerine devam ediyor

Yozgat Alperen Ocakları tarafından haftalık düzenli olarak yapılan eğitim seminerleri devam ediyor. Seminerin bu haftaki konuğu eğitimci Hurşit Yiğit oldu.

Alperen Ocakları eğitim seminerlerine devam ediyor
Son Güncelleme :

13 Aralık 2017 - 7:00

Yiğit, seminerde ilimin önemine değindi. Yiğit konuşmasında şunları kaydetti: “İlim her şeyin başıdır ilim olmadan fikir olmaz, düşünce olmaz ve insan yolunu bulamaz. Bu yüzdendir ki ilim bizler için en büyük hazinedir. Bu hazineyi elde edebilmek için ise doğru kaynaklardan bilgiler öğrenmek gerekir. Benim sizlere tavsiyem ilmi noktada kendini en güzel şekilde yetiştirmiş ve geliştirmiş insanların kitaplarını ve hayatlarını iyi okuyun ve araştırın. Mesela bir Erol Güngör, bir Nurettin Topçu, bir Seyyid Ahmet Arvasi bunlar gibi değerli insanların kitaplarını okuyarak hem ilmimizi hem de ufkumuzu geliştirme noktasında kendimize çok katkı sağlayabiliriz. Türk milletinin en büyük özelliklerinden biriside teşkilatçılık olduğunu belirtmemiz gerekir.
Bu yetenek Türk milletinin yaradılışında vardır. O yüzden sizler kendinizi ilmi yönden geliştirirken, teşkilatçılık yönünden de bir tertip ve düzen içinde olmanız gerekmektedir. Son olarak siz değerli gençlere Muhsin Yazıcıoğlu’nun istediği ve arzu ettiği gençliği hatırlatmak istiyorum. Ne diyordu o güzel insan ”Öyle bir gençlik hayal ediyorum ki; Bir elinde Kuran, bir elinde bilgisayar olan bir gençlik” Rabb’im sizleri hep ilim üzere kendisini yetiştiren bir gençlik eylesin inşallah.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.