""

Alperen Ocakları Kadın Kolları’ndan anlamlı ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 20:36

Alperen Ocakları Kadın Kolları’ndan anlamlı ziyaret

Yozgat Alperen Ocakları Kadın Kolları Başkanı Özlem Çelik, beraberindeki üyelerle birlikte 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Yozgat Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

Alperen Ocakları Kadın Kolları’ndan anlamlı ziyaret
Son Güncelleme :

20 Eylül 2024 - 17:59

Ziyarette, gazilerin ve şehit ailelerinin fedakarlıklarına vurgu yapıldı. Başkan Çelik, “Bizler, bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıralarını yaşatmakla mükellefiz. Onların ailelerine destek olmak bizim en önemli görevlerimizden biri,” dedi. Yozgat Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Gökay Açıkgöz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Alperen Ocakları’nın destekleri, bizler için büyük bir anlam taşıyor. Bu tür ziyaretler, gazilerimizin ve ailelerinin yalnız olmadığını hissettiriyor,” ifadelerini kullandı.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.