""

Alperen Ocaklarından Öğrencilere uyarı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:20

Alperen Ocaklarından Öğrencilere uyarı

Yozgat Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Çıtak, final haftasının başlaması nedeniyle genç Alperenlere uyarılarda bulunarak, önceliğin okul hayatı ve eğitim olduğunu söyledi.

Alperen Ocaklarından Öğrencilere uyarı
Son Güncelleme :

28 Aralık 2017 - 7:00

Yozgat Alperen Ocakları İl Başkanlığında düzenlediği toplantıda genç Alperenlerle bir araya geldi.
Başkan Çıtak, yaptığı konuşmada eğitimin önemine değindi. Çıtak, “Sizler öğrencisiniz ve her zaman söylediğim gibi sizlerin ilk önceliğiniz okulunuz ve eğitim hayatınız. Ve bu yüzden bu final haftasında bütün yoğunluğunuzu sınavlarınıza vermeniz gerekmektedir. Sınav haftası boyunca da bütün toplantılar ve faaliyetler ertelenmiştir. Vize sınavları sonrası olduğu gibi, final sınavları sonrası da tüm öğrenci kardeşlerimizin sınav sonuçları takibe alınıp değerlendirme yapılacaktır. Bu yüzden herkesin daha gayretli olup, başarılı bir final haftası geçirmesini temenni ediyorum.”dedi. Toplantı sonrası öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.