""

Alperenler, yardıma devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:19

Alperenler, yardıma devam ediyor

Alperen Ocakları Yozgat İl Başkanlığı pandemi dolayısıyla yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü gıda paketi yardımlarına, Ramazan ayı boyunca da devam edecek.

Alperenler, yardıma devam ediyor
Son Güncelleme :

13 Nisan 2021 - 14:37

Alperen Ocakları Yozgat İl Başkanlığı pandemi dolayısıyla yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü gıda paketi yardımlarına, Ramazan ayı boyunca da devam edecek.
Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve Alperen Ocakları Yozgat İl Başkanı Mustafa Çıtak, yaptığı açıklamada;pandemi döneminde dar gelirli ailelere yönelik yaptıkları gıda paketi yardımlarına Ramazan ayı boyunca da devam edeceklerini söyledi.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma adına manevi duyguların en yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu belirten Başkan Çıtak, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve tüm İslam ülkelerine huzur, sağlık, refah getirmesini diliyorum. Koronavirüs salgını dünyanın düzenini ve hayatın olağan seyrini değiştirdi. Bizde bu süreçte Alperenler olarak nerede bir ihtiyaç sahibi vatandaşımız varsa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah Ramazan ayı boyunca da bu yardımlarımız devam edecek.”dedi.
RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYI
Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayan Başkan Çıtak, “Dualarımızın en fazla kabul olduğu bu ayda herkes imkanları dahilinde ihtiyaç sahibi ailelerimizi unutmamalıyız. Bu konuda yaklaşık bir yıldır hayırseverlerimizin duyarlı vatandaşlarımızın katkıları ve destekleri ile alınan gıda paketlerini dar gelirli ailelerimize ulaştırıyoruz. Burada amacımız bu zor günlerde ailelerimizin yanında olmak ve bir nebze olsun onların ihtiyaçlarını karşılamaktır. Buradan da bir çağrı yapmak istiyorum. Elbette imkanı ve ekonomik durumu iyi olan vatandaşlarımız gerekli yardımlarda bulunuyorlardır. Özellikle ramazan ayı döneminde duyarlı vatandaşlarımızı da ihtiyaç sahibi ailelerimize bu gibi yardımlarda bulunmalarını talep ediyorum. Gün dayanışma ve kardeşlik günüdür. Alperenler olarak bizler bu tür çalışmalarda bulunmaya devam edeceğiz..”diye konuştu. (Ferhat Özer)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.