""

Alperenler yemekte bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 08:35

Alperenler yemekte bir araya geldi

Yozgat Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından üniversite öğrencilerine vize sınavları öncesi moral ve motivasyon amaçlı yemek programı düzenlendi.

Alperenler yemekte bir araya geldi
Son Güncelleme :

03 Kasım 2017 - 7:00

Yozgat Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Çıtak, yemek öncesi kısa bir konuşma yaparak eğitimin önemine değindi.
Çıtak, “ Sizler öğrencisiniz sizlerin asli görevi ve ilk önceliğiniz okulunuz ve eğitim hayatınızdır. Bu yüzdendir ki hepinizin özellikle bu sınav haftası süresince bütün yoğunluğunuzu, vaktinizi ve enerjinizi derslerinize ve girecek olduğunuzu sınavlarınıza ayırmanız gerekmektedir. Ve şunu da iyi anlayıp ona göre hareket etmek zorundasınız. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz sizler kendinizi ne kadar iyi yetiştirir, okulunuzda başarılı olursanız; en iyi yerlere gelirsiniz. Devletimiz ve milletimiz için en güzel yatırım imanlı, ihlaslı ilim ehli ve başarılı bir gençliğin yetişmesidir. Bir şeyi daha hiç unutmayın. Sizin aileleriniz sizleri okutabilmek için inanın çok büyük sıkıntıya giriyor. O yüzden bu ağır bir sorumluluk ve vebaldir. Sizlerin okuyup, başarılı olmaktan başka bir hedefiniz olmaması gerekmektedir. Bu vesile ile hepinizin girecek olduğu vize sınavlarının başarılı geçmesini temenni ediyorum.”diye konuştu.
BEYDER Başkanı Aydoğan Bilir’de Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Çıtak’a teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin birlik beraberlik adına önemli olduğunu ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.