""

Alperenler’den esnafa nakdi yardım « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 20:10

Alperenler’den esnafa nakdi yardım

Alperen Ocakları Yozgat İl Başkanlığı, bir yılı aşkın süredir devam eden pandemi sürecinde zor ve sıkıntılı bir süreç yaşayan Yozgat esnafına gıda yardımlarının yanı sıra nakdi yardımlara da devam ediyor.

Alperenler’den esnafa nakdi yardım
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2021 - 14:04

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve Alperen Ocakları Yozgat İl Başkanı Mustafa Çıtak, yaptığı açıklamada; ramazan ayında dar gelirli ailelere gıda yardımlarında bulunduklarını belirterek, ayrıca nakdi yardımlara da devam ettiklerini söyledi.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu belirten Başkan Çıtak, “Bizlerde Alperenler olarak, bu ayın maneviyatına uygun olarak hareket etmeye gayret ediyoruz. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte hazırladığımız gıda paketlerimizi ailelerimizi rencide etmeden ikametlerine giderek kapılarına bırakıyoruz. Burada amacımız; bir farkındalık oluşmasına katkı sağlamak. İmkanı olan herkes kendi bütçesine göre bir ihtiyaç sahibine yardımcı olabilir. Şuan bir yılı aşkın süredir ülkemizde ve tüm dünya ülkelerinde etkili olan bu korona salgını özellikle esnaflarımızın daha fazla sıkıntı yaşamasına sebep oldu. Bizde ramazan ayının girdiği ilk günden bu zamana kadar her zaman esnaflarımızın ve dar gelirli ailelerimizin yanında olmaya çalıştık. Gıda paketlerimizin yanı sıra ailelerimize nakdi yardımlarımızı da sürdürüyoruz. Gün, bir ve beraber olma günüdür. Bu günleride hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağız. Bu vesile bu yardımların ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmasında destek olan, katkı sunan herkese ve bütün hayır sahiplerine teşekkür ediyoruz.”diye konuştu. (Ferhat Özer)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.