""

Altın ödüllü resim yarışması « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 04:48

Altın ödüllü resim yarışması

CK Çamlıbel Elektrik, Enerji Tasarrufu Haftası dolayısıyla “Enerji Tasarrufu” konulu resim yarışması düzenliyor. Ortaokul öğrencilerine yönelik yarışmada dereceye giren öğrenciler CK Çamlıbel Elektrik tarafından altınla ödüllendirilecek.

Altın ödüllü resim yarışması
Son Güncelleme :

19 Aralık 2017 - 7:00

CK Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş,enerjinin etkin ve verimli kullanılması konusunda öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla “Enerji Tasarrufu” konulu resim yarışması düzenliyor. Ortaokul öğrencilerine yönelik yarışma Sivas, Tokat ve Yozgat Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliğinde yürütülecek. Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından oluşturulan jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu dereceye giren resimlerin sahipleri CK Çamlıbel Elektrik tarafından altınla ödüllendirilecek.
“TASARRUF BİLİNCİNİ GELECEK NESİLLERE AŞILAMALIYIZ”
Resim yarışması ile ilgili açıklamalarda bulunan CK Çamlıbel Elektrik Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin, “CK Çamlıbel Elektrik olarak ‘Ağaç Yaş İken Eğilir’ anlayışı ile yola çıkarak Sivas, Tokat ve Yozgat’ta genç nesillerde Enerji Tasarrufuna yönelik bir bilinç oluşturmak ve bu bilinci geliştirerek devam ettirmeyi planlıyoruz. Bu doğrultuda Sivas, Tokat ve Yozgat Mili Eğitim Müdürlükleri ile koordineli bir şekilde ortaokul öğrencilerine yönelik okullarımızda “Enerji Tasarrufu ve Tasarruf Yöntemleri” konulu eğitim seminerleri düzenliyoruz. Bu seminerlerin öğrencilerimizdeki etkisini görmek ve genç kuşakların Enerji Tasarrufu hakkındaki bakış açılarını, düşüncelerini ve becerilerini görmek için “Enerji Tasarrufu” konulu bir resim yarışması düzenledik. Yarışma sonrası dereceye giren öğrecilerimizi altınla ödüllendireceğiz.” dedi.
Yarışma ile ilgili duyuruların İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından okullara yapıldığını hatırlatan Tekin, yarışma ile ilgili detaylı bilgilere www.ckcamlibel.com.tr adresinden ulaşılabileceğini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.