""

Altıncı Bozok Bilim Çalıştayı başladı « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 13:12

Altıncı Bozok Bilim Çalıştayı başladı

Bozok Ünüversitesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen “Bozok Bilim Çalıştayı” Üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış programı ile başladı.

Altıncı Bozok Bilim Çalıştayı başladı
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2017 - 7:00

Çalıştaya, Yozgat Vali Yardımcısı Salih Altun, Rektör Vekili Prof. Dr. Hikmet Şelli Aybar, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili ve Çalıştay Başkanı Prof. Dr. Mustafa Böyükata ve öğretim elemanları katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili ve Çalıştay Başkanı Prof. Dr. Mustafa Böyükata amatör bir ruhla başlatılan ve profesyonel bir şekilde devam ettirilen Bozok Bilim Çalıştayı’nın bu yılki temasının Çekirdekten Nanomalzemelere Araştırmalar ile Uygulamaları olduğunu söyledi. Çalıştay Başkanı Prof. Dr. Böyükata, “Bu sene çalıştaya 18 farklı üniversiteden katılan akademisyenler tarafından 41 bildiri sunulacak şekilde program hazırlandı. Ümit ediyorum bu Çalıştay araştırmacıların, uzmanlık alanlarından yeni sonuçları kritik etme ve tartışmaları yanı sıra yakından tanışma ve yeni çalışma konuları geliştirme bakımından da faydalı olacaktır.” diye konuştu. Rektör Vekili Prof. Dr. Hikmet Şelli Aybar ve Vali Yardımcısı Salih Altun ise geleneksel hale gelen, Yozgat ve Üniversite için büyük önem taşıyan Bozok Bilim Çalıştayı’nın sonuçları bakımından hayırlı olması temennilerinde bulundu.
Üç gün sürecek olan Bozok Bilim Çalıştayı’nın ilk gün oturumu Bitlis Eren Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru’nun başkanlığında başladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.