""

Altın’dan okul alışverişi uyarısı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 11:59

Altın’dan okul alışverişi uyarısı

Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Latif Altın, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Altın, öğrencilere başarı dilediği mesajında, sağlıklı ve standartlara uygun okul malzemeleri alımı-satımı konusunda uyarılarda bulundu.

Altın’dan okul alışverişi uyarısı
Son Güncelleme :

16 Eylül 2017 - 7:00

Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, okul malzemesi alışverişinin gündeme geldiğini ifade eden Başkan Altın, kırtasiye ve giyim sektörleri başta olmak üzere ilgili tüm sektörlerde bir hareketlilikyaşandığını vurguladı. Altın, “Bu hareketlilikle birlikte odamız üyeleri, TSE standartlarına uygun olmayan ürünlerin satışından dolayı etkilendiklerini bize bildirmektedirler. Bunun önüne geçilebilmesi için herkesin duyarlı davranması ve şartlara uygun malzeme satışına önem vermesi gerekmektedir” dedi.
Kırtasiye ürünlerinde bu sıkıntının daha fazla yaşandığını kaydeden Altın, “TSE standartları dışında üretilmiş ve düşük kalitedeki ürünler, çocuklarımızın sağlığını olumsuz etkileyebilmekte ve kalitesiz olmaları sebebiyle de uzun ömürlü olmamaktadırlar. Bu nedenle sağlıklı ve standartları karşılayan ürünler tercih edilmelidir” ifadelerini kullandı. Altın, mesajını şöyle sürdürdü;
“Velilerimize alışverişlerinde çocuklarının sağlığını düşünerek, standartlara uygun ve kaliteli ürünleri satın almasını öneriyorum. Bu vesileyle, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.