""

Altınkaynak, Değerler kulübü öğretmenleriyle buluştu « Yeniufuk Gazetesi

26 Ekim 2024 - 09:28

Altınkaynak, Değerler kulübü öğretmenleriyle buluştu

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi” kapsamında il merkezinde görev yapan Değerler Kulübü öğretmenleriyle bir araya geldi. Toplantı, Müdürlüğün Bozok Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Altınkaynak, Değerler kulübü öğretmenleriyle buluştu
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 17:37

Toplantıya, İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Din Öğretimi Şube Müdürü Işık Gün ve il merkezindeki Değerler Kulübü öğretmenleri katıldı.
Altınkaynak, gençlerin ahlaki ve manevi yönden yetiştirilmesinin önemine vurgu yaparak, öğretmenlere bugüne kadar yürüttükleri çalışmalar için teşekkür etti. “Değerlerimizi gençlerimize aktarmak, onların kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak adına büyük bir sorumluluğumuz var,” dedi.
Toplantıda, öğretmenlerin projeye ilişkin deneyimleri paylaşıldı ve değerler eğitiminin güçlendirilmesi için atılacak adımlar üzerinde duruldu.
/Nazife EKİCİ

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.