""

Altınkaynak, inşaatı devam eden eğitim yuvalarını inceledi « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:00

Altınkaynak, inşaatı devam eden eğitim yuvalarını inceledi

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İnşaat Emlak Birim Sorumlusu İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Erdoğan ile birlikte il genelinde yapımı devam eden eğitim yuvalarını incelemek üzere ziyaret gerçekleştirdi.

Altınkaynak, inşaatı devam eden eğitim yuvalarını inceledi
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2024 - 17:50

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ve Erdoğan, ziyaretlerde okul inşaatlarının son durumunu yerinde gözlemleyerek, yapım sürecindeki ilerlemeyi ve projeler hakkında detaylı bilgi aldı.
Altınkaynak ve Erdoğan, il genelinde yapımı devam eden eğitim yuvalarının tamamlanmasıyla birlikte öğrencilere daha iyi bir eğitim imkanı sunulması için çalışmaların süreceğini ve bu süreçte ilgili tüm paydaşlarla işbirliği içinde olacaklarını belirttiler.
Eğitim yuvalarının tamamlanması sürecinde karşılaşılabilecek herhangi bir engelin önceden tespit edilmesi ve çözüm yollarının belirlenmesi için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirten Altınkaynak, bu projelerin zamanında ve kaliteli bir şekilde tamamlanması için gerekli tedbirlerin alındığını ifade etti. Altınkaynak, Öğrencilerin modern ve güvenli eğitim ortamlarına kavuşmaları için yapılan bu çalışmaların, eğitim kalitesini artırma hedefine önemli katkılar sağlayacağını vurguladı./Mehmet EROL

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.