""

Altınkaynak Veli ziyaretlerine devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

22 Ekim 2024 - 04:43

Altınkaynak Veli ziyaretlerine devam ediyor

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, eğitimdeki başarıyı artırmak ve ailelerle iletişimi güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği veli ziyaretlerine devam ediyor.

Altınkaynak Veli ziyaretlerine devam ediyor
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 17:48

Bu kapsamda, Altınkaynak, Okul Müdürü Ersan Kurt ve Sınıf Öğretmeni Gizem Savaş ile birlikte 100. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Hayrettin Taha Daşkın ve ailesini ziyaret etti.
ÖĞRENCİ VE AİLEYLE GÖRÜŞMELER YAPILDI
Ziyaret sırasında, İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak, öğrencinin durumu hakkında ailesiyle görüşmeler gerçekleştirdi. Aileye, eğitim sürecine dair bilgiler verilerek, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” hakkında detaylar paylaşıldı. Bu modelin, öğrencilere sunulan eğitim kalitesini artırma ve onların gelecekteki başarısını destekleme amacını taşıdığı vurgulandı.
Ziyaretin ardından, Altınkaynak, sıcak karşılamalarından dolayı Hayrettin Taha Daşkın ve ailesine teşekkür etti. Aile ile yapılan bu tür ziyaretlerin, eğitim sürecinde ailelerin de aktif birer paydaşı haline gelmesini sağlayacağına dikkat çekildi.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.