""

Altuntaş: Erdoğan’ın ziyareti her şeyden önce Yozgat’a verdiği değeri gösteriyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 08:42

Altuntaş: Erdoğan’ın ziyareti her şeyden önce Yozgat’a verdiği değeri gösteriyor

Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Çelebi Altuntaş, 14 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgat’ı ziyaret etmesini her şeyden önce Yozgat’a verdiği değeri ve önemi gösterdiğini söyledi.

Altuntaş: Erdoğan’ın ziyareti her şeyden  önce Yozgat’a verdiği değeri gösteriyor
Son Güncelleme :

12 Ocak 2018 - 7:00

Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Çelebi Altuntaş,Cumhurbaşkanının Yozgat ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamasında ziyaretin önemine vurgu yaptı.
Altuntaş, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Yozgat programı, her şeyden önce Yozgat’a ve Yozgatlıya verdiği önemin göstergesidir. Sayın Cumhurbaşkanımız siyasi hayatında da her zaman Yozgat’a kıymet vermiş, ve her fırsatta Yozgat’ı ziyaret etmekten geri durmamıştır. Bu ziyarette bunun açık bir göstergesidir” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği Yozgat ziyaretinin tarihi bir fırsat olduğunu vurgulayan Altuntaş, “Bu ziyaret Yozgat’ın ekonomik ve sosyal gelişimi adına yürütülen projelere yenilerinin eklenmesi adına da önemli bir ziyaret. Sayın Cumhurbaşkanımıza Yozgat’ı teşriflendiriyor olmalarından teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.