""

Amatör Spor Haftası devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:51

Amatör Spor Haftası devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Federasyonları Konfederasyonu işbirliğinde düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Yozgat Merkez ve İlçelerde devam ediyor.

Amatör Spor Haftası devam ediyor
Son Güncelleme :

14 Ekim 2017 - 7:00

09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Yozgat’ta yapılacak bu etkinlik sportif faaliyetler ile farkındalık oluşturarak insanların düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, il spor merkezlerine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabakalar düzenlenmesi, başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması amacını taşıyor.
Basketbol, Yüzme, Atletizm, Voleybol, Judo ve Hentbol branşlarında tamamlanan müsabakalar hafta sonu Cimnastik, Tekvando, Okçuluk, ve Badminton branşlarında yapılan müsabakalarla devam edecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.