""

Anadolu İmam Hatip Liseleri arası yarışmanın finali yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:05

Anadolu İmam Hatip Liseleri arası yarışmanın finali yapıldı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yozgat Anadolu İmam Hatip Liseleri arası düzenlenen Kur’an-ı Kerim güzel okuma, Hutbeyi güzel okuma, Hafızlık ve Ezanı güzel okuma yarışmaları finali yapıldı.

Anadolu İmam Hatip Liseleri  arası yarışmanın finali yapıldı
Son Güncelleme :

26 Aralık 2017 - 7:00

Yozgat Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Bilal Şahin Camiinde gerçekleştirilen yarışmaya, Merkezle birlikte 14 ilçe temsilcileri 4 kategoride yarıştılar.
Yarışmaya Vali Yardımcısı Salih Altun, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Müftüsü Salih Sezik, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Yarışma sonucunda, Milli İrade Anadolu Lisesinden Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okumada Enes Doğaner ve Hafızlıkta birincilik Rıdvan Duygu, Hutbeyi Güzel Okuma yarışmasında ise ikincilik kazandı.
Hutbeyi Güzel Okuma yarışmasında Sorgun’dan Abdulbaki Bayındır, Ezanı Güzel Okuma yarışmalarında ise Sarıkaya’dan Bahadır Kulubaş İlçelerini temsil edecek.
Vali Yardımcısı Altun ve İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, öğrencileri tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.
Yarışma sonunda dereceye giren öğrenciler altın ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.