""

Anadolu Lisesi Önündeki Kavşak Kapanıyor « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:19

Anadolu Lisesi Önündeki Kavşak Kapanıyor

Yozgat, Ankara E 88 karayolu üzerinde Şehir merkezinde bulunan, çok sayıda trafik kazasına sebebiyet veren Anadolu Lisesi önündeki kavşak kapanacak.

Anadolu Lisesi Önündeki Kavşak Kapanıyor
Son Güncelleme :

06 Kasım 2017 - 7:00

Şehir Merkezinde trafik akışının düzenli bir şekilde devam etmesi ve bundan sonra trafik kazalarının yaşanmaması ya da en aza indirgenmesi için yeni çalışmalar başlatıldı.
Yozgat Valiliği, Karayolları Bölge Müdürlüğü, Yozgat Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Şube Müdürlüğünün ortaklaşa başlattığı çalışmalar kapsamında Şehir Merkezinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik neticesinde meydana gelen kazaların bundan sonra yaşanmaması için gerekli düzenlemeler yapılacak.
Kurumlar arası en son yapılan ortaklaşa çalışmalar kapsamında Şehir merkezinde meydana gelen kazaların yerleri tespit edildi.
İlgili kurumlar tarafından yapılan bu çalışmalarda en çok meydana gelen trafik kazalarının Yozgat, Ankara E 88 karayolu üzerinde Şehir merkezinde bulunan Anadolu Lisesi kavşağı önünde yaşandığı tespit edildi.
Yozgat Valiliği, Karayolları Bölge Müdürlüğü, Yozgat Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Şube Müdürlüğünce alınan karar doğrultusunda Anadolu Lisesi önündeki kavşak kapatılacak.
Yeni düzenleme ile Anadolu Lisesi önündeki kavşak kapatıldıktan sonra Şehir merkezi istikametinden Eskipazar ve Şeyhosman mahallelerine ulaşım öncelikli olarak dört yol kavşağı üzerinden eski Salı pazarı önünden ya da ana yol üzerinden benzinlikler bölgesinden sağlanacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.