Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anadolu Şairlerinden damlalar

“Anadolu Şairlerinden Damlalar “ Kitabı Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim Vakfı yayınları arasında çıktı. Eserde ülkemizin tanınmış 74 şairinin fotoğraflarına, biyografi ve şiirlerine yer verildi.

“Anadolu Şairlerinden Damlalar “ Kitabı Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim

“Anadolu Şairlerinden Damlalar “ Kitabı Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim Vakfı yayınları arasında çıktı. Eserde ülkemizin tanınmış 74 şairinin fotoğraflarına, biyografi ve şiirlerine yer verildi.
Eserin önsözünde: “ Şairleri haykıran bir millet” olmak büyük bir bahtiyarlıktır. Şiirleriyle bu yayınımızda yer alan, Türk Milletinin gönül kahramanı şairlerimize en içten sevgi ve saygılarımızı arz etmekten onur ve gurur duyuyoruz… “Gönül soframızı” Halil İbrahim sofrasınca büyütmek ve başka sanat ve edebiyat alanlarında eserlere imza atmak umuduyla…”denilerek eser okuyuculara takdim ediliyor.
Anadolu Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı ANSET (Anadolu Sanat ve Edebiyat Topluluğu) grubunun hazırlamış olduğu: “ Anadolu Şairlerinden Damlalar Antolojisi” vakfın Ay Yayınları arasında yerini almış oldu. Türk Edebiyatına yeni bir nefes, yeni bir soluk kazandıracak olan bu çalışma; şiir ve edebiyat camiasınca da beğeni ve takdirle karşılandı.
74 şair ve yazar arasında yer alan Yozgat Şairler ve Yazarlar Dernek Başkanı gazeteci, şair yazar Ahmet Sargın eserin yayınlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu açıklamada bulundu: “ Anadolu Şairlerinden Damlalar Antolojisinin yayınlanmasında emeği geçen başta Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim Vakfı Başkanı Sayın; Av. Hayrullah Başer beyefendi olmak üzere vakfın ANSET grubu üyelerine: Mustafa Yıldız, Ömer Kara, Osman Yılmaz, Hüseyin Ayaz kardeşlerime ve özel katkısı olan Celâlettin Ölmez beyefendiye teşekkür ediyorum. Takdire şayan bir çalışma olmuştur, gurur duyuyoruz. Kütüphanelerimizdeki özel yerini alacak olan bu güzel eseri edebiyatımıza kazandıran arkadaşlarımızı tebrik ve takdir ediyoruz. Eserin hayırlı olmasını diliyor, katılan şairlerimizi tebrik ediyor, emeği geçenlere de teşekkürlerimizi sunuyoruz“ dedi.
(Yusuf Bağcı)

Reklamı Geç