""

Antrenör değerlendirme toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 05:25

Antrenör değerlendirme toplantısı yapıldı

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Oğuzhan Güneşer, Başkanlığında ve antrenörlerin katılımıyla ‘Aylık Antrenör Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı

Antrenör değerlendirme  toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

13 Aralık 2016 - 7:00

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan antrenörlere yönelik düzenlenen Kasım Ayı Değerlendirme ve Ocak ayı Antrenör Planlama toplantısında antrenörlere Geleneksel Çocuk Oyunları, Anadolu Yıldızlar Ligi,branşlarla ilgili çalışma programları ile İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde gösterilen genel durum ve başarı değerlendirmesi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantının öncelikli gündem maddesi, yeteneklerin keşfi ve geleneksel çocuk oyunları projesinin daha fazla kitleye ulaştırmak oldu. İl Müdürü Güneşer sporu tabana yayacak uzun vadeli plan ve özel programlar ile sporun geliştirilerek yaygınlaştırılması ve sporun aktif bir yaşam tarzı haline getirilmesi ve gelecek ay ki spor faaliyetleri gibi konularda antrenörler ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Toplantı, Yozgat’ta sporun her branşta zirveye taşımak için yapılacak gerekli çalışma, program ve ihtiyaçların belirlenmesi ile tamamlandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19