""

Aranan şahıslar yakalandı « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:14

Aranan şahıslar yakalandı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. 25 Temmuz 2024 tarihinde yapılan çalışmalar kapsamında, iki şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Aranan şahıslar yakalandı
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2024 - 17:33

Operasyon, Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde gerçekleştirildi. Ekipler, Akdağmadeni Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar eden ve hakkında “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.D. isimli şahsı yakaladı. Ayrıca, “Kültür Varlıklarını Bulmak Amacıyla İzinsiz Olarak Kazı ve Sondaj Yapmak” suçundan 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K. isimli şahıs da aynı operasyonda gözaltına alındı.
Her iki şahıs da yapılan işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildi. H.D. ve O.K. isimli şahıslar, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, adli makamlarca aranan şahısların yakalanmasına yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.
/Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.