""

Aranan şahıslar yakalandı « Yeniufuk Gazetesi

19 Eylül 2024 - 18:44

Aranan şahıslar yakalandı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarla önemli bir başarıya imza attı.

Aranan şahıslar yakalandı
Son Güncelleme :

18 Eylül 2024 - 17:50

İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, 18 Eylül 2024 tarihinde yapılan çalışmalarda yakalanan şahıslar hakkında bilgi verdi.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranması bulunan şahısların yakalanması için yürüttükleri çalışmalarda, “Basit Yaralama” suçundan bir kişiyi yakalayarak adli mercilere teslim etti. Sarıkaya İlçe Emniyet Müdürlüğü de benzer bir başarı göstererek, 18 Eylül tarihinde “Kasten Yaralama” suçundan bir kişiyi ve bir başka “Basit Yaralama” suçundan aranan kişiyi yakaladı.
Şefaatli İlçe Emniyet Müdürlüğü, 4 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan bir şahsı, “Basit Yaralama” suçundan yakalayarak cezaevine teslim etti. Çandır İlçe Emniyet Amirliği ekipleri ise aynı suçtan aranan bir başka kişiyi adli mercilere iletti.
Sarıkaya İlçe Emniyet Müdürlüğü, bir şahsı “Sesli Yazılı Veya Görüntülü Bir İleti İle Hakaret” suçundan ve Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü, “Kadına Karşı Basit Yaralama” suçundan bir şahsı yakalayarak gerekli işlemleri gerçekleştirdi.
Asayiş Şube Müdürlüğü, 12 yaşını doldurmamış çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan aranan bir kişiyi de yakaladı. Ayrıca, 7 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan bir şahıs da “Basit Yaralama” suçundan yakalanarak cezaevine teslim edildi.
/Haber Merkezi


YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.