""

Arslan: Bir hafta sürecek Sürmeli etkinliğimiz dolu dolu geçecek « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:16

Arslan: Bir hafta sürecek Sürmeli etkinliğimiz dolu dolu geçecek

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, bir hafta sürecek 18.Uluslararası Sürmeli Kültür-Sanat ve Sosyal etkinliklerinin dolu dolu geçeceğini söyledi.

Arslan: Bir hafta sürecek Sürmeli  etkinliğimiz dolu dolu geçecek
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2017 - 7:00

Belediye Başkanı Arslan, yaptığı açıklamada, 3 Ağustos Perşembe günü başlayacak olan Sürmeli Etkinliklerine Yozgat halkını davet etti.
Arslan, “Tamamen belediyemizin katkılarıyla (3-9) Ağustos tarihleri arasında bir hafta sürecek olan 18. Uluslararası Sürmeli Kültür-Sanat ve Sosyal etkinlikleri farklı programlara sahne olacak. Etkinliklerin ilk günü olan Perşembe günü sabah saat 10: 00’da Yimpaş AVM’nin yanından Cumhuriyet Meydanına kadar kortej yürüşüyle start alacak. Cumhuriyet Meydanında Azarbeycan, Gürcüstan, Üsküp, Kosava, Ahıska, balkan Türklerinin halk dansları olacak. Daha sonra geleneksel Sünnet Şöleni aynı gün akşam yine belediyemiz Kent Orkestrası ve Gökhan Ay konseri olacak.”dedi.
SÜRMELİ ETKİNLİĞİMİZ ÇEVRE İLLERİMİZİN BİLBORDLARINDA TANITILIYOR
Geleneksel hale getirilen Sürmeli etkinliklerinin çevre illerin bilbordlarında tanıtıldığını söyleyen Başkan Arslan, “Sürmeli etkinliğimizden çevre illerde yaşayan hemşerilerimizin de haberdar olması için Kırıkkale, Çorum, Sivas, Kırşehir ve Kayseri’de bilbordlarda tanıtım yapılıyor. Amacımız etkinliğimize daha geniş katılım sağlamak. Bir hafta devam edecek etkinlik her gün başka farklı programlara sahne olacak. Ayrıca Cumartesi günü TRT Avaz Yozgat’tan canlı yayınla etkinliğimizi tüm dünyaya tanıtmış olacak. O gün programımıza Kayseri, Kırşehir, Çorum, Sivas ve Kırıkkale belediye başkanlarını da davet ettik. İnşallah Yozgat’ımıza yakışır bir etkinliğimiz olacak. Bu vesile ile tüm halkımızı il dışındaki vatandaşlarımızıda şenliğimize davet ediyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.