""

Arslan, dolandırıcılara karşı uyardı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:01

Arslan, dolandırıcılara karşı uyardı

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, bir televiyozyon kanalından aradığını söyleyerek esnaflara kendisini referans gösterip para toplamaya çalışanların olduğunu tespit ettiklerini belirterek, vatandaşların bu gibi kişilere kesinlikle itibar etmemeleri gerektiğini söyledi.

Arslan, dolandırıcılara  karşı uyardı
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2017 - 7:00

Belediye Başkanı Kazım Arslan, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada; “Ulusal yayın yapan bir televizyon kanalından aradığını söyleyerek ve şahsımı referans göstererek, bir reklam ve tanıtım çalışması yapacakları sözüyle kimi esnaf kardeşlerimizden telefonla para talep edilmektedir. Benim bilgim dahilinde olduğunu söyleyerek dolandırıcılık yapmaya çalışan bu kişilere karşı dikkatli olunması ve kesinlikle itibar edilmemesi hususunu saygı ile bilgilerinize sunarım.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.