""

Arslan: Genç Sporcuları makamında ağırladı « Yeniufuk Gazetesi

22 Ekim 2024 - 04:39

Arslan: Genç Sporcuları makamında ağırladı

Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, “Amatör Spor Haftası” dolayısıyla Yerköy Volkan Spor Antrenörü Mehmet Şaşmaz ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Arslan: Genç Sporcuları makamında ağırladı
Son Güncelleme :

08 Ekim 2024 - 17:06

Ziyaret sırasında sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çeken Başkan Arslan, sağlıklı bir yaşam için amatör sporun teşvik edilmesi gerektiğini vurguladı.
Antrenör Mehmet Şaşmaz, öğrencileriyle birlikte gerçekleştirdikleri spor faaliyetleri hakkında Başkan Arslan’a bilgi vererek, Yerköy Volkan Spor’un elde ettiği başarıları aktardı. Başkan Arslan, amatör sporun desteklenmesinin önemine değinerek, “Gençlerimizin spor yaparak sağlıklı bireyler olmalarını istiyoruz. Volkan Spor’un gösterdiği başarılar bizler için gurur kaynağıdır” dedi.
Ziyaret, Yerköy Volkan Spor’un gelecekte hayata geçireceği projeler ve gençlerin spor alanında daha fazla desteklenmesi konularında fikir alışverişiyle sona erdi. Başkan Arslan, sporun gençlerin gelişimine olan katkısını değerlendirerek, bu tür ziyaretlerin ve desteklerin devam edeceğini belirtti.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.