""

Arslan: Kayıpsız devam edeceğiz « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:59

Arslan: Kayıpsız devam edeceğiz

Yozgatspor Kulüp Başkanı Dr. Kazım Arslan, Yozgatspor’un sezon başında yaşadığı olumsuzluklara rağmen kendini kısa sürede toparladığını söyledi.

Arslan: Kayıpsız devam edeceğiz
Son Güncelleme :

24 Ekim 2017 - 7:00

Yozgatspor Kulüp Başkanı Dr. Kazım Arslan, Yozgatspor’un sezon başında yaşadığı olumsuzluklara rağmen kendini kısa sürede toparladığını söyledi.
Arslan, bu yıl ki hedefleri noktasında hiç bir endişelerinin olmadığını belirtti.
Kamu oyunda oluşan endişenin ilk beş hafta da alınan sonuçlarla yersiz olduğunun ortaya çıktığını dile getiren Kazım Arslan, “Yönetim olarak görevimizin başındayız, sorumluluğumuzun farkındayız, ne yaptığımızı biliyoruz. Alınması gereken tedbirlerin hepsi alındı ve Yozgatspor kayıpsız bir şekilde yoluna devam ediyor. İnşallah böylede devam edecek. Bazıları fikstür sebebi ile ilk hafta oynanan maçları hafife alabilir ama futbolda hafif maç diye bir şey yoktur. Bu aynı zamanda önümüzdeki süreç içerisinde daha güçlü takımlarla oynayacağımız maçlar için de bir ciddi hazırlıktır. Hedefimiz Yozgatspor ‘u kayıpsız bir şekilde devam ettirip, şampiyon olmasını sağlamaktır. Yozgatspor bu konu da iyi gidiyor ve iyi gidecek” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19