""

Arslan: Kilis Belediyespor’u yenerek moral bulmak istiyoruz « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 02:02

Arslan: Kilis Belediyespor’u yenerek moral bulmak istiyoruz

Yozgatspor 1959 FK Başkanı Dr. Kazım Arslan, Kilis Belediyespor’u yenerek moral bulmak istediklerini söyledi.

Arslan: Kilis Belediyespor’u yenerek  moral bulmak istiyoruz
Son Güncelleme :

02 Aralık 2017 - 7:00

Arslan, her maçın olduğu gibi Kilis Belediyespor maçının da önemli olduğunu belirtti.
İlk yarıda kalan üç maçlarını da kazanmak istediklerini kaydeden Kazım Arslan, son üç haftayı kayıpsız olarak geçirmek istediklerini ifade etti.
Arslan, “Uzun lig maratonunda yol kazaları oluyor. Aksaray maçı da bizim için bir yol kazası oldu. Aksaray mağlubiyeti her şeyin sonu değil, biz önümüze bakacağız. Kalan üç maçımızı da kayıpsız bir şekilde tamamlayıp. İlk yarıyı iyi bir sırada belki de lider olarak bitirmek istiyoruz” dedi.
BİRLİK VE
BERABERLİK
SEVİNDİRİCİ
Taraftarın takım ile bütünleşmesinin sevindirici olduğunu dile getiren Kazım Arslan, bu birlik ve beraberliğin lig sonuna kadar devam etmesini temenni ettiklerini vurguladı.
Arslan, “Taraftarımız gerek iç saha maçlarında gerekse deplasmanlarda takımlarını 90 dakika destekliyorlar. Yozgat ve Yozgatspor etrafında olumlu bir hava oluşması için ciddi bir faaliyet içerisindeler. İnşallah bu birlik ve beraberlik sezon sonunda üç yıldır arzuladığımız neticeyi elde etmemize sebep olacaktır” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.