""

Arslan’dan, çocuk sanat merkezine ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

7 Temmuz 2024 - 13:08

Arslan’dan, çocuk sanat merkezine ziyaret

Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, çocuk sanat merkezini ziyaret etti.

Arslan’dan, çocuk sanat merkezine ziyaret
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2024 - 18:36

Çocuklara verilen en değerli hizmetin eğitim olduğuna dikkat çeken Başkan Arslan, Yozgat Belediyesi Çocuk Sanat Merkezinde resim ve müzik gibi branşlarda yoğun ilgi gören kurslar hakkında bilgi aldı.
23 Nisan 2024’te Çocuk Sanat Merkezinin açılışı sonrasında tüm faaliyetleri tek bir merkezde toplayarak ücretsiz hizmete sunulan kurslar, yaz döneminde büyük ilgiyle karşılandı. Çocuk Sanat Merkezi bünyesinde açılan kurslar sayesinde çocuklar ile birlikte üretmenin keyfine varıldı ve çocukların sanatla bir arada olunması amaçlandı. Çocuk Sanat Merkezinde kurslara yoğun ilgi gösteren öğrencileri ziyaret eden Başkan Arslan, öğrencilerle sohbet ederek, yetkililerden kurslar hakkında bilgi aldı.
/Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.