""

ARTIK HERKES SAFINI BELLİ ETMELİ « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 10:08

ARTIK HERKES SAFINI BELLİ ETMELİ

ARTIK HERKES SAFINI BELLİ ETMELİ
Son Güncelleme :

11 Ekim 2017 - 7:00

Gören göz olarak Ülkemize bakıyoruz…

Dünyayı çıplak gözle, görebildiğimiz gerçekler ışığında izliyoruz…

Ne oluyor…

Neler oluyor, neler yaşanıyor…

Akıl almıyor, çözüm bulunabilmiş değil.

Dünya nereye gidiyor. İnsanlık çok zor dönemler yaşıyor…

* * * *

Yaşam şartlarına baktığımızda bu zorluklar günden güne daha da çetin bir hal alıyor…

Dünyanın birçok yerinde her gün zulümler yaşanıyor, kor ateş etkisini artırarak yükseliyor…

Özellikle Türkiye’nin çevresini bu ateşin sarması da yüzyıllardır süren bir planın parçası olduğu özellikle son yıllarda hem dışarıda hem de içerde yaşananlara ve olup bitenlere baktığımızda sanırım daha iyi anlıyoruz.

* * * *

Emperyalizmin tavan yaptığı dönemlere bakıldığında önce köle insanların sayısı artıyor sonra köle aileler oluşturuluyor arkasından köle toplulukları köle ülkeler haline getiriliyor en sonunda köle kıtalar çıkıyor karşımıza.

Sonuç ortada tarihe baktığımızda koskoca Osmanlı devleti küçük parçalara bölünerek, eritiliyor. Bu esnada bu büyük millet Kurtuluş Savaşı’yla emperyalizm denen canavara dur diyor…

* * * *

Bu duruş, bu başkaldırı, bu özveri, bu tarifi mümkün olmayan ve anlatmaya kelimelerin yetersiz kaldığı durum ve ortaya çıkan sonuç Dünyanın birçok yerindeki ülkelere de örnek oluyor.

Peki, bu oyun bitti mi? henüz bitmedi, devam ediyor. Bugün insanlık halen kan ve gözyaşı içinde bir takım güçlere karşı mücadele ediyorsa, bu durum halen oyunun bitmediğinin açık bir göstergesi değil midir?.

* * * *

Dolayısıyla dediğim gibi oyun büyük, düşman hiç durmuyor… Adım adım yapılan planlar yeniden uygulandı, şimdilerde o ateş yeniden tüm ülkemizin sınırlarına dayandı.

Bakın, her yanda bir plan, her yerde bir oyun, bu oyunun nihai hedefi Türkiye!.. Üzerinde yaşadığımız bu güzel ülke… Ama bu millet bundan önce birçok oyunu bozdu. Evelallah bu oyunu da rabbimizin izni ve desteği ile bozabilecek güce sahip…

* * * *

Ancak bu yüzyıllık düşmanlardan daha çok bu ülkeye düşmanlık yapan, hainler var ülkemizde!.. Ve bu hainleri hala fark edemeyen gafillerin sayısı da hiç az değil…

Bu ülke ve bu millet büyük bir çatışmanın eğişinde… Ve bu dönemde bir olabilmek çok önemli… Artık herkesin safını belli etmesi gereken dönemleri yaşıyoruz…

Ve bir millet olmanın, bir devletimizin olmasının kıymetini maalesef şimdiye kadar anlamadık, halen de anlayamıyoruz… Devletin ve bu milletin yanında durmak ve bunu da açık bir şekilde ortaya koymanın şimdi tam zamanı.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.